Old 06-27-2014, 11:57 PM   #1
shenjoku
Wubalubadubdub
FFR Veteran
 
shenjoku's Avatar
 
Join Date: May 2005
Age: 32
Posts: 1,697
Default Bugs with Skeletor

Whenever I play Skeletor on the Velocity engine (don't know if this affects the other ones), while it's loading, the song will start playing before it even finishes loading. On top of that, after the first playthrough (don't have to finish the song) it is impossible to play again without first loading a different song and then reloading Skeletor. If you try to replay the song it plays the music for about one second or so and then immediately quits as if it failed before even a single arrow appears.
__________________
boop
shenjoku is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2014, 12:03 AM   #2
SK8R43
FFR Veteran
FFR Veteran
 
SK8R43's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: In My Room, 10101
Age: 29
Posts: 4,421
Send a message via AIM to SK8R43
Default Re: Bugs with Skeletor

Same on legacy.
__________________
Thee Burstinator
[SIGPIC][/SIGPIC]
SK8R43 is online now   Reply With Quote
Old 06-28-2014, 12:05 AM   #3
igotrhythm
Fractals!
FFR Veteran
 
igotrhythm's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Meesheegan
Age: 34
Posts: 6,533
Send a message via Skype™ to igotrhythm
Default Re: Bugs with Skeletor

I've found that if you exit to the song selection screen and then go back to Skeletor, it still plays normally without playing a different song.
__________________
Quote:
Originally Posted by thesunfan View Post
I literally spent 10 minutes in the library looking for the TWG forum on Smogon and couldn't find it what the fuck is this witchcraft IGR
igotrhythm is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2014, 12:19 AM   #4
SK8R43
FFR Veteran
FFR Veteran
 
SK8R43's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: In My Room, 10101
Age: 29
Posts: 4,421
Send a message via AIM to SK8R43
Default Re: Bugs with Skeletor

Its still annoying to not be able to restart lol
__________________
Thee Burstinator
[SIGPIC][/SIGPIC]
SK8R43 is online now   Reply With Quote
Old 06-28-2014, 03:33 AM   #5
shenjoku
Wubalubadubdub
FFR Veteran
 
shenjoku's Avatar
 
Join Date: May 2005
Age: 32
Posts: 1,697
Default Re: Bugs with Skeletor

This is still a really bad bug that needs to be fixed. Considering it's just this one song it seems like there's something wrong with that individual song. Maybe it needs to be re-uploaded to the server or something?
__________________
boop
shenjoku is offline   Reply With Quote
Old 07-9-2014, 10:40 PM   #6
DossarLX ODI
Batch Manager
Game Manager, Batch Search Engine Developer
Game ManagerDeveloperSimfile JudgeFFR Simfile AuthorD7 Elite KeysmasherFFR Veteran
 
DossarLX ODI's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Massachusetts
Age: 25
Posts: 14,512
Default Re: Bugs with Skeletor

Quote:
Originally Posted by shenjoku View Post
Whenever I play Skeletor on the Velocity engine (don't know if this affects the other ones), while it's loading, the song will start playing before it even finishes loading. On top of that, after the first playthrough (don't have to finish the song) it is impossible to play again without first loading a different song and then reloading Skeletor. If you try to replay the song it plays the music for about one second or so and then immediately quits as if it failed before even a single arrow appears.
I just looked into it and it had to do with the audio stream settings. I had it on Stream Repeat 1 in Flash for my other frame fixes, but for Skeletor it was on Stream Repeat 0. Something happened initially that made me change around settings because nothing was working so you could imagine I was pretty pissed off.

It should be good now. I think what may have been happening is that when the audio started, since Stream Repeat was at 0, it just ended the flash object. Someone else would have to give input on this.
__________________
Quote:
Originally Posted by hi19hi19 View Post
oh boy, it's STIFF, I'll stretch before I sit down at the computer so not I'm not as STIFF next time I step a file
DossarLX ODI is offline   Reply With Quote
Old 07-9-2014, 10:54 PM   #7
Hakulyte
FFR Veteran
UX Designer
DeveloperFFR Veteran
 
Hakulyte's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Age: 31
Posts: 4,050
Default Re: Bugs with Skeletor

I know Purple Drank first 1-3 seconds are acting weird and coming back into place. Probably a different audio issue.
__________________
Hakulyte is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2014, 01:46 AM   #8
shenjoku
Wubalubadubdub
FFR Veteran
 
shenjoku's Avatar
 
Join Date: May 2005
Age: 32
Posts: 1,697
Default Re: Bugs with Skeletor

Looks to be all fixed, yay
__________________
boop
shenjoku is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright FlashFlashRevolution