Go Back   Flash Flash Revolution: Community Forums > Gaming > Stepmania

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-13-2009, 07:04 PM   #21
eplic
FFR Player
 
eplic's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 29
Default Re: Why do i have trouble playing Step Mania?

So i was considered more on this.. and its not about what your blaming me for! It was the timing windows! All i really had to do was raise it to 1.5x or 2x... And it felt more like hitting the notes... But yeah mashing doesn't work... but if its anything I can play difficulty 13's consecutively... and generally any crap after that is just to intense for me .-.
eplic is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2009, 07:08 PM   #22
bender5
The 40% Iron Chef
FFR Veteran
 
bender5's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Denver
Age: 28
Posts: 4,894
Default Re: Why do i have trouble playing Step Mania?

So basically you were retarded and didn't use a speed mod? Then wondered why you couldn't play on default scroll rate? And then yelled at people when they point out you mash like crazy on ffr, so assume that's your problem. AND THEN you say it's the timing windows, when really your speed mod has NOTHING to do with your timing windows?

Did I miss anything?
__________________
bender5 is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2009, 07:08 PM   #23
Cloud0005
FFR Player
 
Cloud0005's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: The Realm of FFR
Posts: 1,022
Send a message via AIM to Cloud0005 Send a message via MSN to Cloud0005
Default Re: Why do i have trouble playing Step Mania?

Quote:
Originally Posted by eplic View Post
So i was considered more on this.. and its not about what your blaming me for! It was the timing windows! All i really had to do was raise it to 1.5x or 2x... And it felt more like hitting the notes... But yeah mashing doesn't work... but if its anything I can play difficulty 13's consecutively... and generally any crap after that is just to intense for me .-.
Go play RATO and post the score. ;D
__________________

Quote:
Originally Posted by Quigly View Post
SHUT UP GUYZ HE HAS PROBLEMS!!!!!!

DIDN'T YOU READ HIS NAME??? HE CRIES AT NIGHT!!!!!

YOU JUST DON'T UNDERSTAND!!!!!!!!

=o
Cloud0005 is offline   Reply With Quote
Old 02-8-2009, 11:43 PM   #24
falloutboy55
FFR Player
 
falloutboy55's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Age: 27
Posts: 1
Default Re: Why do i have trouble playing Step Mania?

its called lag
falloutboy55 is offline   Reply With Quote
Old 02-8-2009, 11:45 PM   #25
Ziergdsx18
ℜ1 ステップチャート 著者
FFR Simfile AuthorFFR Veteran
 
Ziergdsx18's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Key West, FL
Age: 30
Posts: 2,801
Send a message via AIM to Ziergdsx18 Send a message via MSN to Ziergdsx18 Send a message via Skype™ to Ziergdsx18
Default Re: Why do i have trouble playing Step Mania?

maybe you suck?
__________________


| irc.rizon.net | #touhouradio - Come listen! |
Ziergdsx18 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright FlashFlashRevolution