Old 10-23-2015, 10:00 AM   #1
devilstefan666
FFR Player
 
devilstefan666's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 28
Default Help with phone upload??

Image will not display when I upload it...

devilstefan666 is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2015, 10:00 AM   #2
devilstefan666
FFR Player
 
devilstefan666's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 28
Default Re: Help with phone upload??

See, it's a question box.
devilstefan666 is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2015, 10:43 AM   #3
Zageron
Zageron E. Tazaterra
Infrastructure & Game
DeveloperFFR Veteran
 
Zageron's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: British Columbia, Canada
Posts: 6,444
Default Re: Help with phone upload??

Not sure, use an external service like imgur in the meantime.
Sorry for the inconvenience.
Zageron is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2015, 10:47 AM   #4
noname219
FFR Wiki Admin
Wiki Administrator
FFR Wiki StaffFFR Veteran
 
noname219's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Quebec, Canada
Age: 29
Posts: 1,675
Send a message via Skype™ to noname219
Default Re: Help with phone upload??

Looks like the file name is too long, here's your image :



Same image, same title uploaded on my account :



When changing the title to something short :


Last edited by noname219; 10-23-2015 at 10:48 AM..
noname219 is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2015, 07:31 PM   #5
justin_ator
Washed Up
FFR Simfile AuthorFFR Veteran
 
justin_ator's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Winter Garden, FL
Posts: 7,412
Default Re: Help with phone upload??

Just for general reference I see 4 images in this thread using Tapatalk to browse the forums
edit: and now on desktop I see one. Definitely an issue with vBulletin or whatever controls displaying of image css/html on the forums. Tapatalk does not have the issue.










above are some tests to try to determine the issue. What I've concluded: It's not the fact there are . within the title name, and it's also not a problem with the internal code regarding image uploading / storage. It's purely vBulletin (or whatever controls the max length of an img string) as I get a broken image on the forums when linking a photo with an extra lengthy title from my own site.
__________________

Last edited by justin_ator; 10-23-2015 at 07:41 PM..
justin_ator is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 05:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright FlashFlashRevolution