Old 08-21-2016, 04:24 PM   #1
steven7069
FFR Player
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 41
Default Fullscreen?

How to I get fullscreen on the r3 or legacy engine. It would really help.

Thanks



Sent from my iPhone using Tapatalk
steven7069 is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2016, 04:32 PM   #2
MarcusHawkins
Constantly Improving!
FFR Veteran
 
MarcusHawkins's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Age: 20
Posts: 969
Send a message via Skype™ to MarcusHawkins
Default Re: Fullscreen?

Legacy engine
http://www.flashflashrevolution.com/ffrndanotherway.swf

Velocity engine
http://www.flashflashrevolution.com/...y/ffr_Wide.swf

R^2 Engine
http://www.flashflashrevolution.com/~velocity/R%5E2.swf

R^3 Engine
http://www.flashflashrevolution.com/~velocity/R%5E3.swf


Basically, under the engine you use, there is a link you can copy and paste, which will let you play the engine in full screen!
__________________

Quote:
Originally Posted by Ghost_Medley View Post

This man is three months too early.
Quote:
Originally Posted by badman7772 View Post
Guess I'll take another Quality Pack please. I won't have Hawkins luck but I'm sure I'll have badluck7772.

Quote:
Originally Posted by _Zenith_ View Post
what the fuck marcus lmao

Quote:
Originally Posted by rushyrulz View Post
You should all thank MarcusHawkins btw

Quote:
Originally Posted by DDRNGGin View Post
Marcus is probably going to be the main man to win this (You will always be my DDR brother for life, MarcusHawkins! )

Quote:
Originally Posted by Sky Kitten View Post
Best Newbie
1st: MarcusHawkins: 4

Up And Coming FFRer
2nd: MarcusHawkins: 3

Last edited by MarcusHawkins; 08-21-2016 at 04:32 PM..
MarcusHawkins is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2016, 04:34 PM   #3
steven7069
FFR Player
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 41
Default Re: Fullscreen?

Thank you


Sent from my iPhone using Tapatalk
steven7069 is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2016, 04:34 PM   #4
MarcusHawkins
Constantly Improving!
FFR Veteran
 
MarcusHawkins's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Age: 20
Posts: 969
Send a message via Skype™ to MarcusHawkins
Default Re: Fullscreen?

No problem! I hope you enjoy your time in FFR!
__________________

Quote:
Originally Posted by Ghost_Medley View Post

This man is three months too early.
Quote:
Originally Posted by badman7772 View Post
Guess I'll take another Quality Pack please. I won't have Hawkins luck but I'm sure I'll have badluck7772.

Quote:
Originally Posted by _Zenith_ View Post
what the fuck marcus lmao

Quote:
Originally Posted by rushyrulz View Post
You should all thank MarcusHawkins btw

Quote:
Originally Posted by DDRNGGin View Post
Marcus is probably going to be the main man to win this (You will always be my DDR brother for life, MarcusHawkins! )

Quote:
Originally Posted by Sky Kitten View Post
Best Newbie
1st: MarcusHawkins: 4

Up And Coming FFRer
2nd: MarcusHawkins: 3
MarcusHawkins is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2016, 09:28 AM   #5
Dinglesberry
YOOOOoooo
FFR Veteran
 
Dinglesberry's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Ontario, Canada
Posts: 2,550
Default Re: Fullscreen?

-Running game in full screen ☑

-Running game in full screen at a respectable frame rate without lag ☐
Dinglesberry is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2016, 09:36 AM   #6
rushyrulz
Digital Dancing!
Multiplayer ModeratorEvent StaffFFR Simfile AuthorFFR Music ProducerD7 Elite KeysmasherFFR Veteran
 
rushyrulz's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: 72 billion club, NE
Age: 27
Posts: 12,423
Default Re: Fullscreen?

Quote:
Originally Posted by Dinglesberry View Post
-Running game in full screen ☐

-Running game in full screen at a respectable frame rate without lag ☐
ftfy
__________________

rushyrulz is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2016, 09:47 AM   #7
Dinglesberry
YOOOOoooo
FFR Veteran
 
Dinglesberry's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Ontario, Canada
Posts: 2,550
Default Re: Fullscreen?

Quote:
Originally Posted by rushyrulz View Post
ftfy
I think if you use above Flash 11 or something, you can right click the game and press "Show Menu", that lets you pick full screen.
Dinglesberry is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2016, 12:46 PM   #8
shenjoku
Wubalubadubdub
FFR Veteran
 
shenjoku's Avatar
 
Join Date: May 2005
Age: 32
Posts: 1,697
Default Re: Fullscreen?

Running the game fullscreen is literally the ONLY way I don't get lag when playing R^3. So that kinda works out :P I also just use Alt+Enter to toggle it.
__________________
boop
shenjoku is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2016, 09:15 PM   #9
Son Paimon
FFR Player
 
Son Paimon's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 32
Default Re: Fullscreen?

I have to redo my offset if I wanna play on full screen.
__________________
Rookie D2 Player

*tap* *tap* *mistap* "F@$%!!!!!"

Highest AAA: Metropolis Zone (42)
Highest FC: Piano x Forte (66)
Highest SDG: Brooks Was Here (45)
Son Paimon is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2020, 11:44 AM   #10
whipp3d_
FFR Player
 
whipp3d_'s Avatar
 
Join Date: Mar 2020
Age: 13
Posts: 3
Default Re: Fullscreen?

Quote:
Originally Posted by Dinglesberry View Post
I think if you use above Flash 11 or something, you can right click the game and press "Show Menu", that lets you pick full screen.
yeah, i works for me thank you
whipp3d_ is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 08:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright FlashFlashRevolution