Flash Flash Revolution: Community Forums

Flash Flash Revolution: Community Forums (http://www.flashflashrevolution.com/vbz/index.php)
-   Bug Reports and Suggestions (http://www.flashflashrevolution.com/vbz/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Isolation doesn't work properly with different rates in R^3 (http://www.flashflashrevolution.com/vbz/showthread.php?t=149481)

donuts42 07-25-2018 08:09 PM

Isolation doesn't work properly with different rates in R^3
 
If I use isolation to select a later section to practice and adjust the rate to be slower, the notes that I play are the right ones, but the song is not shifted correctly to account for bot the rate and the isolation. For example if I used Isolation at not 850 and turned the rate down to 0.7, the part of the song that plays is much earlier than the section the notes are on.

SK8R43 07-25-2018 08:12 PM

Re: Isolation doesn't work properly with different rates in R^3
 
Have you tried AIR? Maybe it works on there.

xXOpkillerXx 07-25-2018 08:15 PM

Re: Isolation doesn't work properly with different rates in R^3
 
How are you not an alt of potasium56 lmao

I couldn't reproduce that on flash 11.

_Zenith_ 07-25-2018 10:22 PM

Re: Isolation doesn't work properly with different rates in R^3
 
Flash 12 and Flash 16 do not have what you've described occur.

Iso start: 1050
Iso length: 169
Song: Skeletor
Rate: 0.7

Both instances are still in sync with their retrospective regions of the chart.

donuts42 07-28-2018 02:52 AM

Re: Isolation doesn't work properly with different rates in R^3
 
So I think it might just be an issue on the alpha, I did record a video of it happening. It doesn't happen for me on the old air client.

https://streamable.com/bz7an

komochii 07-28-2018 04:18 AM

Re: Isolation doesn't work properly with different rates in R^3
 
Quote:

Originally Posted by xXOpkillerXx (Post 4636371)
How are you not an alt of potasium56 lmao

Rofl omg their names

donuts42 07-28-2018 07:49 AM

Re: Isolation doesn't work properly with different rates in R^3
 
I think this is the first website I used this name on tbh, still use it everywhere.

Velocity 07-28-2018 09:54 AM

Re: Isolation doesn't work properly with different rates in R^3
 
Quote:

Originally Posted by donuts42 (Post 4637258)
So I think it might just be an issue on the alpha, I did record a video of it happening. It doesn't happen for me on the old air client.

https://streamable.com/bz7an

I'll look into it when I get in 2 months, but it's noted for now.


All times are GMT -5. The time now is 05:09 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright FlashFlashRevolution